Сключване на договор онлайн чрез Евротръст

Можете да сключите договор за индивидуална инвестиционна сметка отдалечено, без да е необходимо да посещавате нашия офис – през платформата на Евротръст.

Мобилното приложение на Евротръст предоставя сигурен и лесен начин за отдалечена електронна идентификация и размяна на документи, подписани с безплатно издаден от платформата електронен подпис. Приложението се използва от утвърдени финансови институции като Експат Асет Мениджмънт, УниКредит Булбанк, ДСК, Сосиете Женерал, Райфайзенбанк.

За да продължите към платформата, моля уверете се, че:

  • Носите у себе си личната си карта
  • Имате смартфон с работеща предна и задна камера
  • Имате достъп до интернет
  • Знаете номера на мобилния си телефон и e-mail адреса, с които ще се регистрирате

Преди да натиснете бутона „Стартирай своя профил в Евротръст“ е необходимо да попълните полетата по-долу. Така, след като активирате профила си в Евротръст, ние ще можем да се свържем с Вас, за да Ви изпратим допълнителна информация и договор за преглед, необходимите стъпки за откриване на инвестиционна сметка, както и ще можем да изискаме Вашата идентификация през платформата.

След натискане на бутона, платформата Евротръст ще Ви преведе през целия процес на начална регистрация. Ще е необходимо да свалите мобилното приложение на смартфона си, тъй като идентификацията се извършва чрез пръстов отпечатък и камера. Може да научите повече за това какво представлява Евротръст и как работи тук и като изгледате кратко демо видео.